SBSİ7008 |
AVRUPA BİRLİĞİ MÜKTESEBATINDA SU ÜRÜNLERİ |
3 |
8 |
S |
3/0/0 |
SBSİ7015 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ |
3 |
6 |
Z |
3/0/0 |
SBSİ7020 |
GIDA GÜVENLİĞİNDE İNOVATİF TEKNİKLER |
3 |
8 |
S |
3/0/0 |
SBSİ7005 |
KABUKLU SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ |
3 |
8 |
S |
3/0/0 |
SBSI7004 |
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ENDÜSTRİSİNDE PROJELENDİRME |
3 |
8 |
S |
3/0/0 |
SBSİ7017 |
SU ÜRÜNLERİNDE BİYOTEKNOLOJİ |
3 |
8 |
S |
3/0/0 |
SBSİ7001 |
SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ |
3 |
8 |
S |
3/0/0 |
SBSİ7018 |
SU ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ RİSKLERİ, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ |
3 |
8 |
S |
3/0/0 |
SBSİ7003 |
SU ÜRÜNLERİNDE MİKROBİYAL DEKONTAMİNASYON YÖNTEMLERİ |
3 |
8 |
S |
3/0/0 |