MİKROBİYOLOJİK ANALİZ VE METODLAR

İzlence Formu

Ders Adı MİKROBİYOLOJİK ANALİZ VE METODLAR Kod SBSİ7019
Kredi 3 AKTS 8
Z/S Seçmeli Teorik Saat 3
Uygulama Saat 0 Lab Saat 0
Ders Dili Türkçe Dersi Veren Prof. Dr. SÜHENDAN MOL TOKAY
Dersin Veriliş Türü Örgün

Dersin Amacı

Dersin amacı su ürünleri gıda mikrobiyolojisi hakkında bilgi vermek, su ürünleri gıda mikrobiyolojisi laboratuarında uygulana yaygın metotların uygulanmasını öğretmektir

İçerik

Su ürünleri gıda mikrobiyolojisinin temelleri, mikrobiyolojik metotlar

Öğretim Yöntemleri

Teorik ders anlatımı ve laboratuvarda uygulama

Kaynaklar

Öğretim üyesinin Ders notları

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024