SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ

İzlence Formu

Ders Adı SU ÜRÜNLERİNDE FİZİKSEL VE KİMYASAL BOZULMA PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ Kod SBSİ7001
Kredi 3 AKTS 8
Z/S Seçmeli Teorik Saat 3
Uygulama Saat 0 Lab Saat 0
Ders Dili Türkçe Dersi Veren Prof. Dr. SÜHENDAN MOL TOKAY
Dersin Veriliş Türü Örgün

Dersin Amacı

Dersin amacı su ürünlerinin kalitesinin ve besin bileşimini belirlenmesinde yyagın olarak kullanılan analizlerin öğretilmesidir.

İçerik

Öğrencilere en yaygın kalite kontrol metotlarının öğretilmesi

Öğretim Yöntemleri

Sunuş yoluyla ders anlatımı, kalite kontrol laboratuarında çalışma

Kaynaklar

basılmamış ders notları, VARLIK, C.,ÖZDEN, Ö.,ERKAN,N.,ALAKAVUK,ÜÇOK ,D. (2007). Su Ürünlerinde Temel. Kalite Kontrol. ĠST Üniv Yayın No.4662. Fakülte Yayın No.8

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024