Ders Adı | SU ÜRÜNLERİNDE BİYOTEKNOLOJİ | Kod | SBSİ7017 |
Kredi | 3 | AKTS | 8 |
Z/S | Seçmeli | Teorik Saat | 3 |
Uygulama Saat | 0 | Lab Saat | 0 |
Ders Dili | Türkçe | Dersi Veren | Doç. Dr. ŞAFAK ULUSOY |
Dersin Veriliş Türü | Örgün | ||
Su ürünlerinin işlenmesinde biyoteknolojik yöntemlerin uygulama potansiyeli, balıkçılık işlemlerinde atık kullanımı ve sürdürülebilir yönetim için özel referanslar ile aktarılması amaçlanmaktadır.
Günümüzde biyoteknoloji uygulamaları ve su ürünlerinde biyoteknoloji uygulamaları
Teorik derslerin sınıfta temel ve ayrıntılı bir şekilde anlatılması
Gıda Biyoteknolojisi-Nejla Aran (Nobel kitap) Fundamentals of Food Biotechnology-Byong H. Lee (Second Edition-Wiley)