SU ÜRÜNLERİNDE BİYOTEKNOLOJİ

İzlence Formu

Ders Adı SU ÜRÜNLERİNDE BİYOTEKNOLOJİ Kod SBSİ7017
Kredi 3 AKTS 8
Z/S Seçmeli Teorik Saat 3
Uygulama Saat 0 Lab Saat 0
Ders Dili Türkçe Dersi Veren Doç. Dr. ŞAFAK ULUSOY
Dersin Veriliş Türü Örgün

Dersin Amacı

Su ürünlerinin işlenmesinde biyoteknolojik yöntemlerin uygulama potansiyeli, balıkçılık işlemlerinde atık kullanımı ve sürdürülebilir yönetim için özel referanslar ile aktarılması amaçlanmaktadır.

İçerik

Günümüzde biyoteknoloji uygulamaları ve su ürünlerinde biyoteknoloji uygulamaları

Öğretim Yöntemleri

Teorik derslerin sınıfta temel ve ayrıntılı bir şekilde anlatılması

Kaynaklar

Gıda Biyoteknolojisi-Nejla Aran (Nobel kitap) Fundamentals of Food Biotechnology-Byong H. Lee (Second Edition-Wiley)

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024