1
|
Su ürünlerinin işlenmesi, değerlendirilmesi, kalitesi, kalitenin korunması, ürün güvenliği alanlarındaki güncel bilgileri içeren ders kitapları, uygulama araç- gereçleri ve diğer kaynaklarda desteklenen ileri düzeydeki kuramsal ve uygulamalı bilgilere sahip olma; bu bilgileri kullanabilme; bunlar aracılığıyla verileri yorumlayabilme, değerlendirebilme, analiz edebilme becerisi
|
2
|
Araştırmalarında bilgi toplama, sınıflandırma, analiz ve güvenilir makaleler oluşturma süreçleri hakkında yeterli olma becerisi
|
3
|
Etik ilke ve değerlerini, etik uygulamaları ve bilimsel sorgu biçimlerini hakkında bilgi sahibi olma
|
4
|
Yeni bilimsel önerileri geliştirebilmek için temel veya uygulamalı nitelikli araştırma projeleri tasarlayabilme, uygulayabilme ve elde edilen verileri uygun yöntem ve teknikleri kullanarak analiz edebilme becerisi
|
5
|
Alanındaki meslektaşları, ilgili kişi ve kurumlarla çalışarak ilişkiler, süreçler ve yapıların işleyiş biçimlerini kavrama, ilgili politikaların etki ve sonuçlarını değerlendirebilme becerisi
|