BİYOKİMYA(İSTANBUL TIP), DOKTORA PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM)

Bilgi

Biyokimya ve ilişkili alanlarda daha önce edinilen bilgilerin derinleştirilmesidir. Beceri: -Teorik ve pratik laboratuvar bilgisini geliştirerek, kurgulanıp planlanan bir araştırmanın yürütülebilmesi için gerekli bilgiye sahip olur.- Araştırıcı ve eleştirilsel düşünme, sorun çözme ve karar verme gibi üst düzey zihinsel süreçleri kullanarak biyokimya alanı ile ilgili fikir ve yöntemler geliştirme becerisini kazanır.

Beceri

Teorik ve pratik laboratuvar bilgisini geliştirerek, kurgulanıp planlanan bir araştırmanın yürütülebilmesi için gerekli bilgiye sahip olur. Araştırıcı ve eleştirisel düşünme, sorun çözme ve karar verme gibi üst düzey zihinsel süreçleri kullanarak biyokimya alanı ile ilgili fikir ve yöntemler geliştirme becerisini kazanır.

Yetkinlik

Özgün araştırma tasarlayabilme, araştırma sonuçlarını sözlü ve görsel olarak ilgili platformlarda sunabilme ve yabancı dilde özgün yayına dönüştürebilme becerisini kazanır. -Bilimsel etik kavramı kazanılır. Akademik ve profesyonel bağlamda alt yapı oluşturulur. Kazanılan bilgi ve deneyimleri diğer araştırıcılara doğru ve anlaşılabilir şekilde sunma eğitimi tamamlanır.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024