EGZERSİZ VE SPOR BİLİMLERİ, LİSANS PROGRAMI, (AÇIKÖĞRETİM)

Genel Bilgi

Açıldığı Yıl 2020 Düzey Lisans
ISCED Kodu Öğretim Türü Açık Öğretim
Eğitim Dili Türkçe Kontenjan Ort
Yabancı Dil İngilizce
Mesleki Eğitim Yok
Kabul Koşulları YKS sınavında yeterli puanı almış olmak; sınavsız ikinci üniversite.
Önceki Öğrenmenin Tanınması

Türkiyedeki ve yabancı ülkelerdeki yükseköğretim kurumlarından İstanbul Üniversitesine yatay geçiş yapmak isteyen öğrenciler için Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik ve Üniversitemiz Senatosunun belirlediği esas ve şartlar uygulanır.

Meslek Yüksekokullarından mezun olanların, bitirdikleri alanların devamı niteliğindeki lisans programlarına dikey geçişleri için Meslek Yüksekokulları ve Açık Öğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkındaki Yönetmelik hükümleri uygulanır.

Özel Koşullar Bu programda dersler internete dayalı olarak açıköğretim yöntemiyle yürütülecektir. Programa alınan öğrencilerin internete erişimli bir kişisel bilgisayarı kullanma olanağına sahip olmaları gerekmektedir. Bu programa alınan öğrencilerden her öğretim yılında Üniversite tarafından belirlenecek miktarda eğitim-öğretim hizmetleri için, e-kitap ve sınav hizmetleri karşılığında öğretim gideri ödemesi ücreti alınır.
İş Birliği Yok
İş Birliği Olan Yok
Program Başkanı Prof. Dr. SELÇUK BORA ÇAVUŞOĞLU

Vizyon

Ülkemizin en köklü geçmişine sahip İstanbul Üniversitesi'nin bilimsel saygınlığına yakşır, ünivesitemizin ulusal ve uluslararası marka değerini daha da yukarılara taşıyan, program misyonu ilkelerine uygun spor bilimlerine katkı sağlayan spor insanları yetiştiren, alanında öncü, uluslararası düzeyde örnek bir program olmaktır.

Misyon

Spor Bilimleri alanında zamanının koşullarına uyum sağlayan, yenilikçi, çağdaş, yaratıcı, araştırmaya ve öğrenmeye açık, spor bilimleri alanına katkı sağlayacak bireyler yetiştirmek öncelikli hedefimizdir.

Kabul Koşulları

YKS sınavında yeterli puanı almış olmak; sınavsız ikinci üniversite.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024