SU ÜRÜNLERİNDE ISIL İŞLEM UYGULAMALARI

Öğrenme Çıktıları / Özgü Ölçüt Matrisi

Öğrenme Çıktıları
Isıl işlemin mikroorganizmalar üzerindeki etkilerini bilmek 5 4 2 3 2
Isıl işlem uygulamalarına bağlı olarak su ürünlerinde meydana gelecek yapısal değişiklikleri bilmek. 5 4 2 3 2
Sterilizasyon, pastörizasyon kavramlarına hakim olmak, uygulamalarını yapabilmek 5 4 2 3 2
En uygun ısıl işlemi ve yöntemini ürüne uygun olacak şekilde tasarlayabilmek. 5 4 2 3 2

Katkı Düzeyi : (1) Çok Düşük, (2) Düşük, (3) Orta, (4) Yüksek, (5) Çok Yüksek
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024