Öğrenme Çıktıları | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Hijyen ve sanitasyon konusu hakkında genel bilgilere sahip olacaktır. | 3 | 3 | 4 | 5 | 5 | 5 | |||||||||
Farklı kaynaklar ve bu kaynaklardan bulaşan mikroorganizmalar ve sebep oldukları hastalıkları bilecektir. | 4 | 2 | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||
Personel ve işletme hijyeni konusunu öğrenecek ve mikrobiyal kontaminasyonlara karşı alıması gereken hijyen ve sanitasyon tedbirlerine karar verebilecektir. | 4 | 3 | 4 | 5 | 5 | 5 | |||||||||
Hijyen ve santiasyon uygulamaları ve bu uygulamalara paralel olarak yapılması gereken testleri bilecektir. | 4 | 2 | 5 | 5 | 5 | 5 |