FERMENTE SU ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

Öğrenme Çıktılarının Program Yeterliliklerine Katkısı

Öğrenme Çıktıları
Bu dersi başarıyla tamamlayan öğrenciler su ürünlerinin değerlendirilmesi açısından alternatif bir yöntem olan fermentasyon teknolojisi hakkında edindikleri bilgileri endüstride kullanabilme becerisine sahip olabileceklerdir. 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4
Bu dersi başarıyla tamamlayan ögrenciler derste edindikleri bilgiler ile yeni ürün geliştirme potansiyeline sahip olacaklar. 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4
Bu dersi başarıyla tamamlayan ögrenciler derste edindikleri bilgiler ile fermentasyon teknolojisini farklı gıda lanalarına adapte etme yeteneğine sahip olacaklar. 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4
Bu dersi başarıyla tamamlayan ögrenciler proje geliştirme yeteneğine sahip olacaklar. 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

Katkı Düzeyi : (1) Çok Düşük, (2) Düşük, (3) Orta, (4) Yüksek, (5) Çok Yüksek
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024