Öğrenme Çıktıları | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bu dersi başarıyla tamamlayan öğrenciler su ürünlerinin değerlendirilmesi açısından alternatif bir yöntem olan fermentasyon teknolojisi hakkında edindikleri bilgileri endüstride kullanabilme becerisine sahip olabileceklerdir. | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | |||
Bu dersi başarıyla tamamlayan ögrenciler derste edindikleri bilgiler ile yeni ürün geliştirme potansiyeline sahip olacaklar. | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | |||
Bu dersi başarıyla tamamlayan ögrenciler derste edindikleri bilgiler ile fermentasyon teknolojisini farklı gıda lanalarına adapte etme yeteneğine sahip olacaklar. | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | |||
Bu dersi başarıyla tamamlayan ögrenciler proje geliştirme yeteneğine sahip olacaklar. | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |