SU ÜRÜNLERİNDE ISIL İŞLEM UYGULAMALARI

Öğrenme Çıktılarının Program Yeterliliklerine Katkısı

Öğrenme Çıktıları
Isıl işlemin mikroorganizmalar üzerindeki etkilerini bilmek 4 5 3 4 4 4 4 3 2 3 2 3
Isıl işlem uygulamalarına bağlı olarak su ürünlerinde meydana gelecek yapısal değişiklikleri bilmek. 4 5 3 4 4 4 4 3 2 3 2 3
Sterilizasyon, pastörizasyon kavramlarına hakim olmak, uygulamalarını yapabilmek 4 5 3 4 4 4 4 3 2 3 2 3
En uygun ısıl işlemi ve yöntemini ürüne uygun olacak şekilde tasarlayabilmek. 4 5 3 4 4 4 4 3 2 3 2 3

Katkı Düzeyi : (1) Çok Düşük, (2) Düşük, (3) Orta, (4) Yüksek, (5) Çok Yüksek
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024