Öğrenme Çıktıları | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Isıl işlemin mikroorganizmalar üzerindeki etkilerini bilmek | 4 | 5 | 3 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 2 | 3 | 2 | 3 | |||
Isıl işlem uygulamalarına bağlı olarak su ürünlerinde meydana gelecek yapısal değişiklikleri bilmek. | 4 | 5 | 3 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 2 | 3 | 2 | 3 | |||
Sterilizasyon, pastörizasyon kavramlarına hakim olmak, uygulamalarını yapabilmek | 4 | 5 | 3 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 2 | 3 | 2 | 3 | |||
En uygun ısıl işlemi ve yöntemini ürüne uygun olacak şekilde tasarlayabilmek. | 4 | 5 | 3 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 2 | 3 | 2 | 3 |