KABUKLU SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

Öğrenme Çıktılarının Program Yeterliliklerine Katkısı

Öğrenme Çıktıları
Kabuklu su ürünlerinin morfolojileleri ve onlara uygun işleme yöntemleri hakkında bilgi sahibi olacaklar. 5 4 5 4 5 4 4 4 4 4 4 4
Bilgi toplama ve bu bilgileri doğru yorumlayabilme yeteneğine sahip olacaklardır. 5 4 5 4 5 4 4 4 4 4 4 4
Kabuklu su ürünleri kaynaklı ve önemli sağlık sorunlarına yol açabilcek mikrobiyolojik tehlikeler hakkında bilgi sahibi olacaklardır. 5 4 5 4 5 4 4 4 4 4 4 4
Tehlikelerin çözümüne yönelik bilimsel fikirler geliştirebilme yeteneğine sahip olacaklardır. 5 4 5 4 5 4 4 4 4 4 4 4
Su ürünleri işleme endüstrisinde problem çözme yeteneğine sahip olacaklardır. 5 4 5 4 5 4 4 4 4 4 4 4

Katkı Düzeyi : (1) Çok Düşük, (2) Düşük, (3) Orta, (4) Yüksek, (5) Çok Yüksek
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024