Öğrenme Çıktıları | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kabuklu su ürünlerinin morfolojileleri ve onlara uygun işleme yöntemleri hakkında bilgi sahibi olacaklar. | 5 | 4 | 5 | 4 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | |||
Bilgi toplama ve bu bilgileri doğru yorumlayabilme yeteneğine sahip olacaklardır. | 5 | 4 | 5 | 4 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | |||
Kabuklu su ürünleri kaynaklı ve önemli sağlık sorunlarına yol açabilcek mikrobiyolojik tehlikeler hakkında bilgi sahibi olacaklardır. | 5 | 4 | 5 | 4 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | |||
Tehlikelerin çözümüne yönelik bilimsel fikirler geliştirebilme yeteneğine sahip olacaklardır. | 5 | 4 | 5 | 4 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | |||
Su ürünleri işleme endüstrisinde problem çözme yeteneğine sahip olacaklardır. | 5 | 4 | 5 | 4 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |