SYMPOSIUM I

Öğrenme Çıktılarının Program Yeterliliklerine Katkısı

Öğrenme Çıktıları
Coğrafya ve sofra ilişkisini tartışabilecektir. 5 5 5 5 3 5 5 3 4 2 2 3
Sofra ve medeniyet ilişkisini tartışabilecektir. 5 5 5 5 3 5 5 3 4 2 2 3
Akdeniz’in temel besini olan tahıl, üzüm ve zeytinin gerek mutfak kültüründeki gerekse de toplumsal yaşamdaki rolünü tartışabilecektir. 5 5 5 5 3 5 5 3 4 2 2 3
Eski Yunan mutfak kültürünü birincil kaynaklar ışığında analiz edebilecektir. 5 5 5 5 3 5 5 3 4 2 2 3
Eski Yunan’da sofra adabını tüm yönleriyle açıklayabilecektir. 5 5 5 5 3 5 5 3 4 2 2 3
Eski Yunan mutfağının günlük aş ve öğünlerini açıklayabilecektir. 5 5 5 5 3 5 5 3 4 2 2 3
Eski Yunan ziyafet geleneğini bütün yönleriyle tartışabilecektir. 5 5 5 5 3 5 5 3 4 2 2 3
Ziyafet geleneğini Atina ve Sparta örnekleri üzerinden inceleyebilecektir. 5 5 5 5 3 5 5 3 4 2 2 3
Yemek kültürü bağlamında Yunan dünyasının kültürel ve toplumsal yapısını analiz edebilecektir. 5 5 5 5 3 5 5 3 4 2 2 3
Eski Yunan mutfak kültürü ile modern mutfak kültürünü karşılaştırabilecektir. 5 5 5 5 3 5 5 3 4 2 2 3

Katkı Düzeyi : (1) Çok Düşük, (2) Düşük, (3) Orta, (4) Yüksek, (5) Çok Yüksek
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024