Öğrenme Çıktılarının Program Yeterliliklerine Katkısı
| Öğrenme Çıktıları |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kozmetik sektörü ve mikrobiyoloji bilimi tarihini öğrenerek kozmetik mikrobiyolojinin temel kavramlarına hakim olacaktır. |
4 |
4 |
5 |
3 |
4 |
3 |
4 |
5 |
5 |
5 |
|
|
|
|
|
| Kozmetik sektöründe üretimde esas olan mikrobiyal sınırları, HACCP ve ISO standartlarını ve neden önemli olduklarına hakim olacaktır. |
4 |
4 |
4 |
3 |
4 |
3 |
4 |
5 |
5 |
5 |
|
|
|
|
|
| Kozmetik mikrobiyoloji kapsamında uygulanan testler ve standartları bilecektir. |
4 |
4 |
4 |
3 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
|
|
|
|
|
| Farklı tabiattaki kozmetik ürünlerinin üretimden tüketime mikrobiyal olarak korunmaları için gerekli teknik ve uygulamaları bilecektir. |
4 |
4 |
5 |
3 |
4 |
3 |
4 |
5 |
5 |
5 |
|
|
|
|
|
Katkı Düzeyi : (1) Çok Düşük, (2) Düşük, (3) Orta, (4) Yüksek, (5) Çok Yüksek