FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Yiyecek İçecek Sektörü
2 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim Fonksiyonları
3 Menü ve Menü Mühendisliği
4 Türk Mutfağı
5 Dünya Mutfağı
6 Bilim Temelli Pişirme Teknikleri
7 Otel İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonu Yönetimi
8 Ara sınav
9 Büfe-Kokteyl ve Toplantı Organizasyonu
10 Ziyafet Organizasyonlarında Planlama
11 Ziyafet Organizasyonlarında Maliyet ve Satış Analizi
12 Ziyafet Organizasyonlarının Pazarlanması
13 Ziyafet Bütçesi
14 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024