Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Yiyecek İçecek Sektörü |
2 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim Fonksiyonları |
3 | Menü ve Menü Mühendisliği |
4 | Türk Mutfağı |
5 | Dünya Mutfağı |
6 | Bilim Temelli Pişirme Teknikleri |
7 | Otel İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonu Yönetimi |
8 | Ara sınav |
9 | Büfe-Kokteyl ve Toplantı Organizasyonu |
10 | Ziyafet Organizasyonlarında Planlama |
11 | Ziyafet Organizasyonlarında Maliyet ve Satış Analizi |
12 | Ziyafet Organizasyonlarının Pazarlanması |
13 | Ziyafet Bütçesi |
14 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon |