KOZMETİK PREPARATLARIN FORMÜLASYONU VE ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ I

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Reoloji ve akış özellikleri
2 Karıştırma
3 Karıştırıcı tipleri ve özellikleri
4 Homojenizasyon teknikleri
5 Toz teknolojisi
6 Isıtma ve soğutma
7 Emülsiyonların genel üretimi
8 Katı, yarı katı ve sıvı kozmetiklerin üretimi
9 GMP ve validasyon
10 Renkli kozmetiklerin üretimi
11 Renkli kozmetiklerin üretimi
12 Renkli kozmetiklerin üretimi
13 Nemlendirici ürün üretimi hakkında bilgiler
14 Nemlendirici ürün üretimi hakkında bilgiler
Hafta Uygulama Konu Başlıkları
1 Viskozimetre
2 Ultrasonik karıştırıcı, Ultra Turrax
3 Spektrofotometre
4 Miktar tayini yöntemi validasyonu
5 Miktar tayini yöntemi validasyonu
6 Emülsiyon tipi krem formülasyonu
7 Yağlı krem formülasyonu
8 Yağsız krem formülasyonu
9 Farklı polimerler ile jel formülasyonları
10 Emulgel formülasyonları
11 Franz cell - in vitro geçiş çalışması
12 Franz cell - in vitro geçiş çalışması
13 Girişimsel olmayan ölçüm metodları
14 Girişimsel olmayan ölçüm metodları

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024