Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Reoloji ve akış özellikleri |
2 | Karıştırma |
3 | Karıştırıcı tipleri ve özellikleri |
4 | Homojenizasyon teknikleri |
5 | Toz teknolojisi |
6 | Isıtma ve soğutma |
7 | Emülsiyonların genel üretimi |
8 | Katı, yarı katı ve sıvı kozmetiklerin üretimi |
9 | GMP ve validasyon |
10 | Renkli kozmetiklerin üretimi |
11 | Renkli kozmetiklerin üretimi |
12 | Renkli kozmetiklerin üretimi |
13 | Nemlendirici ürün üretimi hakkında bilgiler |
14 | Nemlendirici ürün üretimi hakkında bilgiler |
Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Viskozimetre |
2 | Ultrasonik karıştırıcı, Ultra Turrax |
3 | Spektrofotometre |
4 | Miktar tayini yöntemi validasyonu |
5 | Miktar tayini yöntemi validasyonu |
6 | Emülsiyon tipi krem formülasyonu |
7 | Yağlı krem formülasyonu |
8 | Yağsız krem formülasyonu |
9 | Farklı polimerler ile jel formülasyonları |
10 | Emulgel formülasyonları |
11 | Franz cell - in vitro geçiş çalışması |
12 | Franz cell - in vitro geçiş çalışması |
13 | Girişimsel olmayan ölçüm metodları |
14 | Girişimsel olmayan ölçüm metodları |