TURİZMDE TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Ağırlama işletmelerinde toplam kalite yönetimi
2 Yiyecek içecek işletmelerinde toplam kalite yönetimi
3 Hizmet ve hizmet sektörüne genel bir bakış
4 Örgüt kültürü, örgütlerde bireyler ve motivasyon
5 Kalite, kalite kültürü
6 Sürekli gelişim
7 Uluslararası kalite yönetim sistemleri
8 Ara Sınav
9 TS EN ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi-TS EN ISO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemleri- gıda zincirindeki tüm kuruluşlar için şartlar
10 TS EN ISO 14001:2004 çevre yönetim sistemleri- şartlar ve kullanım kılavuzu
11 TS 18001:2008 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri-şartlar
12 Ağırlama hizmetlerinde kalite yönetim sistemleri
13 Kalite el kitabı uygulamaları
14 Dokümantasyon ve iç tetkik uygulamaları

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024