Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Ağırlama işletmelerinde toplam kalite yönetimi |
2 | Yiyecek içecek işletmelerinde toplam kalite yönetimi |
3 | Hizmet ve hizmet sektörüne genel bir bakış |
4 | Örgüt kültürü, örgütlerde bireyler ve motivasyon |
5 | Kalite, kalite kültürü |
6 | Sürekli gelişim |
7 | Uluslararası kalite yönetim sistemleri |
8 | Ara Sınav |
9 | TS EN ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi-TS EN ISO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemleri- gıda zincirindeki tüm kuruluşlar için şartlar |
10 | TS EN ISO 14001:2004 çevre yönetim sistemleri- şartlar ve kullanım kılavuzu |
11 | TS 18001:2008 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri-şartlar |
12 | Ağırlama hizmetlerinde kalite yönetim sistemleri |
13 | Kalite el kitabı uygulamaları |
14 | Dokümantasyon ve iç tetkik uygulamaları |