1 |
Liman, yat ve marina tanımı, sınıflandırılması ve kısa tarihçesi |
2 |
Liman ve marina sektörünün ülkemizdeki ve dünyadaki durumu |
3 |
Yatın tanımı ve özellikleri, yat turizmini oluşturan unsurlar |
4 |
Liman ve terminal işletmeciliği |
5 |
Liman ve Marina yer seçim kriterleri, marinaların alt yapı ve üstyapı özellikleri, kullanılan ekipman ve donanım |
6 |
Liman, yat ve marinalarda yönetim ve organizasyon şeması, yat ve marinaların sağladığı hizmetler |
7 |
Liman ve marina işletmelerinde pazarlama karması politikaları |
8 |
Liman ve terminal yönetimi |
9 |
Arasınav |
10 |
Liman ve marina işletmeciliğinde hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti ölçümü |
11 |
Liman, yat ve marina işletmeciliğine ilişkin mevzuatlar |
12 |
Karadeniz ve Akdeniz çanağında yer alan ülkelere ait limanlar ve marinalar ve Türk liman ve marinaları için bunlara yönelik rekabet belirleyicileri |
13 |
Marina işletmelerinde altın çıpa uygulamaları |
14 |
Liman İşletmelerinde Kuyruk Modelleri- Verilere Dayalı Kamu ve Özel Limanlarda Çok Kanallı Kuyruk Analizi, Sonuçların Değerlendirimesi,Öneriler |