OSMANLI MATBAACILIĞI II

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 II. Abdülhamid döneminde Matbaacılık mevzuatı (Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939; Server İskit, Türkiye'de Neşriyat Hareketleri Tarihine Bir Bakış, Devlet Basımevi, İstanbul 1939; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998)
2 II. Abdülhamid döneminde Matbaacılık mevzuatı (Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939; Server İskit, Türkiye'de Neşriyat Hareketleri Tarihine Bir Bakış, Devlet Basımevi, İstanbul 1939; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998)
3 II. Abdülhamid döneminde Matbaacılık mevzuatı (Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939; Server İskit, Türkiye'de Neşriyat Hareketleri Tarihine Bir Bakış, Devlet Basımevi, İstanbul 1939; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998)
4 II. Abdülhamid döneminde Matbaacılık mevzuatı (Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939; Server İskit, Türkiye'de Neşriyat Hareketleri Tarihine Bir Bakış, Devlet Basımevi, İstanbul 1939; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998)
5 II. Abdülhamid Döneminde Matbuat (Basın) (M. Nuri İnuğur, Basın ve Yayın Tarihi, Der Yayınları, İstanbul 2005; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998; Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939) ayrıca önerilen Fatmagül Demirel, II. Abdülhamid Döneminde Sansür, Bağlam Yayınları, İstanbul 2007.
6 II. Abdülhamid Döneminde Matbuat (Basın) (M. Nuri İnuğur, Basın ve Yayın Tarihi, Der Yayınları, İstanbul 2005; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998; Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939) ayrıca önerilen Fatmagül Demirel, II. Abdülhamid Döneminde Sansür, Bağlam Yayınları, İstanbul 2007.
7 Ara Sınav/II. Abdülhamid Döneminde Matbuat (Basın) (M. Nuri İnuğur, Basın ve Yayın Tarihi, Der Yayınları, İstanbul 2005; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998; Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939) ayrıca önerilen Fatmagül Demirel, II. Abdülhamid Döneminde Sansür, Bağlam Yayınları, İstanbul 2007.
8 II. Abdülhamid Döneminde Matbuat (Basın) (M. Nuri İnuğur, Basın ve Yayın Tarihi, Der Yayınları, İstanbul 2005; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998; Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939) ayrıca önerilen Fatmagül Demirel, II. Abdülhamid Döneminde Sansür, Bağlam Yayınları, İstanbul 2007.
9 II. Meşrutiyet Döneminde Matbaacılık Mevzuatı (Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939; Server İskit, Türkiye'de Neşriyat Hareketleri Tarihine Bir Bakış, Devlet Basımevi, İstanbul 1939; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998)
10 II. Meşrutiyet Döneminde Matbaacılık Mevzuatı (Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939; Server İskit, Türkiye'de Neşriyat Hareketleri Tarihine Bir Bakış, Devlet Basımevi, İstanbul 1939; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998)
11 II. Meşrutiyet Döneminde Matbaacılık Mevzuatı (Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939; Server İskit, Türkiye'de Neşriyat Hareketleri Tarihine Bir Bakış, Devlet Basımevi, İstanbul 1939; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998)
12 II. Meşrutiyet Döneminde Matbuat (Basın) (M. Nuri İnuğur, Basın ve Yayın Tarihi, Der Yayınları, İstanbul 2005; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998; Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939) ayrıca önerilen Uğur Gündüz, Osmanlı'dan Günümüze Basın ve Modernleşme, İmge Kitabevi, Ankara 2018
13 II. Meşrutiyet Döneminde Matbuat (Basın) (M. Nuri İnuğur, Basın ve Yayın Tarihi, Der Yayınları, İstanbul 2005; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998; Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939) ayrıca önerilen Uğur Gündüz, Osmanlı'dan Günümüze Basın ve Modernleşme, İmge Kitabevi, Ankara 2018
14 II. Meşrutiyet Döneminde Matbuat (Basın) (M. Nuri İnuğur, Basın ve Yayın Tarihi, Der Yayınları, İstanbul 2005; Alpay Kabacalı, Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Matbaa ve Basın Sanayii, Cem Ofset Matbaacılık Sanayi A.Ş, İstanbul 1998; Server İskit, Türkiyede Matbuat Rejimleri, Matbuat Umum Müdürlüğü Neşriyatından, İstanbul 1939) ayrıca önerilen Uğur Gündüz, Osmanlı'dan Günümüze Basın ve Modernleşme, İmge Kitabevi, Ankara 2018

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024