1 |
Hijyen ve sanitasyonun tanımı, önemi ve gerekliliği |
2 |
Çapraz kontaminasyonu önleyen kişisel hijyen uygulamaları |
3 |
Hangi mikroorganizma tehlikeli, kendimi nasıl korurum? |
4 |
Çevresel hijyen uygulamaları I |
5 |
Çevresel hijyen uygulamaları II |
6 |
Ara sınav |
7 |
Ara sınav |
8 |
Gıda güvenliğinde hijyen uygulamaları |
9 |
Su hijyen ve sanitasyonu |
10 |
Biyositler (dezenfektanlar, böcek ilaçları, böcek öldürücüler, antiseptikler) I |
11 |
Biyositler (dezenfektanlar, böcek ilaçları, böcek öldürücüler, antiseptikler) II |
12 |
İş Hijyeni |
13 |
Toplumdaki hijyen uygulamaları |
14 |
Sanitasyonun korunması/sürdürülmesi |