1 |
Balıkçılık, balıkçılık biyolojisi tanımı, önemi ve evrimleri |
2 |
Dünya balıkçılık üretimi |
3 |
Populasyon, stok tanımları, |
4 |
Populasyonların ayırt edilmesi yöntemleri |
5 |
Balıklarda yaş, |
6 |
Balıklarda yaş saptama yöntemleri. |
7 |
Balıklarda besin ve beslenme, büyüme. |
8 |
Balıklarda boy, ağırlık, ilişkilerinin değerlendirilmesi. |
9 |
Balıklarda yaş-boy-ağırlık ilişkilerinin değerlendirilmesi. |
10 |
Balıklarda üreme |
11 |
Gonadların ve vücut ağırlık ölçüleri ile gonadosomatik ilişki değerlendirmesi |
12 |
Avlanabilir en küçük boyun ve fekonditenin bulunması. |
13 |
Balıklarda ölüm, |
14 |
Balıklarda doğal ölüm, balıkçılık nedeniyle ölüm, toplam ölüm ve değerlendirilmesi. |