1 |
HÜCRE VE İÇERİĞİ (Özellikle Vakuol ve Plastidler) |
2 |
DOKULAR (Bitkideki Yeri, Yapısı, Sınıflanması ve İşlevi) |
3 |
Epidermis (Tüyler ve stomalar) |
4 |
Parenkima, Kollenkima, sklerenkima |
5 |
Ksilem, Floem |
6 |
Salgı sistemi, periderm, lentisel |
7 |
Arasınav |
8 |
Arasınav |
9 |
Kök (Kökeni, Yapısı, Primer Doku Sistemleri, Primer Doku Farklılışması, Sekonder Vaskular Sistem, Sekonder Büyüyen Kök Tipleri, Kös Aşısı, Kök Tipleri, İşlevi ve Kök ile Gövdenin Karşılaştırmalı Yapısı) |
10 |
Gövde (Kökeni, Yapısı, Doku Sistemleri, Primer Vaskular Sistem, Stelenin Tanımı, Vaskular Bölgenin Sınırı, Primer Vaskular Farklılaşma, Sekonder Vaskular Sistem, Yara Onarımı ve Aşı, Gövde Tipleri ve İşlevi) |
11 |
Yaprak (Kökeni, Yapısı, Yaprak Tipleri, Yaprak Absisyonu, İşlevi) |
12 |
Çiçek (Kökeni, Yapısı, Çiçeğin Reprodüktif Dönemi,Çiçek Absisyonu, İşlevi) |
13 |
Meyva (Kökeni, Yapısı, Meyvalanma Fizyolojisi,Meyva Absisyonu, İşlevi) |
14 |
Tohum (Kökeni, Yapısı, Tohum Gömleği, Endossperm, Embriyo, İşlevi) ve Tohum çimlenmesi |