TEKNİK RESİM

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 İki boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.
2 İki boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.
3 İki boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.
4 İki boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.
5 İki boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.
6 İki boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.
7 İki boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.
8 Üç boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.
9 Üç boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.
10 Üç boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.
11 Üç boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.
12 Üç boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.
13 Üç boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.
14 Üç boyutlu parçaların teknik resim çizimi ile ilgili bir paket program kullanarak teknik resim çizimlerinin yapılması.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024