Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | MALİYET KAVRAMI VE TURİZM SEKTÖRÜNDEKİ ÖNEMİ |
2 | TURİZM İŞLETMELERİNDE YİYECEK-İÇECEK MALİYET KONTROLÜ |
3 | YİYECEK MALİYET KONTROL SÜRECİ |
4 | SATINALMA KONTROLÜ |
5 | TESELLÜM KONTROLÜ |
6 | ÜRETİM KONTROLÜ |
7 | GELİR KONTROLÜ |
8 | YİÇECEK MALİYET KONTROL SÜRECİ |
9 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE FİYATLAMA |
10 | YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROL YÖNTEMLERİ |
11 | YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROL YÖNTEMLERİ |
12 | MALİYET VE SATIŞLARIN ANALİZİ |
13 | MALİYET VE SATIŞLARIN ANALİZİ |
14 | UYGULAMA |
Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | YOK |
2 | YOK |
3 | YOK |
4 | YOK |
5 | YOK |
6 | YOK |
7 | YOK |
8 | YOK |
9 | YOK |
10 | YOK |
11 | YOK |
12 | YOK |
13 | YOK |
14 | YOK |