1 |
ORGANİK MADDELERİN SAFLAŞTIRILMASI |
2 |
SAFLAŞTIRMA METOTLARI |
3 |
DESTİLASYON |
4 |
KROMATOGRAFİ |
5 |
KALİTATİF ORGANİK ANALİZ |
6 |
KALİTATİF ORGANİK ANALİZ METOTLARI |
7 |
KANTİTATİF ORGANİK ANALİZ-ARA SINAV |
8 |
KANTİTATİF ORGANİK ANALİZ METOTLARI |
9 |
FONKSİYONEL GRUPLAR |
10 |
FONKSİYONEL GRUPLARIN TANINMA REAKSİYONLARI I |
11 |
FONKSİYONEL GRUPLARIN TANINMA REAKSİYONLARI II |
12 |
FONKSİYONEL GRUPLARIN SPEKTRAL DEĞERLENDİRİLMESİ I |
13 |
FONKSİYONEL GRUPLARIN SPEKTRAL DEĞERLENDİRİLMESİ II |
14 |
FONKSİYONEL GRUPLARIN SPEKTRAL DEĞERLENDİRİLMESİ III |