SU ÜRÜNLERİNDEKİ ORGANİK VE İNORGANİK KONTAMİNANTLARIN ÖNEMİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Su Ürünlerindeki Gıdasal Risk Faktörleri
2 Gıdalar İçin Risk Analizleri
3 Biyosidler ve Kalıntıları
4 Pestizidler
5 Ağır Metaller
6 Radyonükleidler
7 Pharmakolojik Kalıntılar
8 Ara Sınav
9 Ara Sınav
10 Ambalaj Kökenli Kalıntılar
11 İşlem Proseslerine Bağlı Oluşan Kontaminantlar
12 Doğal Toksinler ve Risk Faktörleri
13 Kalıntıların Sınır Değerleri ve Tüketim Riskleri
14 Organik ve İn Organik Kökenli Kalıntıların Doğadaki Döngüsü

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024