SU ÜRÜNLERİNİN KALİTE VE GÜVENLİĞİNDE ENSTRÜMENTAL ANALİZLER

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Kimyada Temel Ayırma Teknikleri
2 Analitik Methodlara Giriş
3 Örnek Alım Teknikleri
4 Kromotografik Yöntemler ve Uygulama Alanları
5 HPLC Kullanımına Giriş
6 HPLC Uygulamaları
7 GC Kullanımı ve Uygulamaları
8 Ara Sınav
9 Ara Sınav
10 AAS Cihazı ve Su Ürünleri Alanında Kullanımı
11 Cihazlarda Kullanılan MS Sistemleri
12 Analizlerin Güvenliği ve Kalitelerinin Korunması
13 Sonuçların Değerlendirilmesi ve Raporlama Teknikleri 1
14 Sonuçların Değerlendirilmesi ve Raporlama Teknikleri 2
Hafta Uygulama Konu Başlıkları
1 Laboratuvar Uygulamalarında Cihazlar İçin Kimyasal Hazırlama 1
2 Laboratuvar Uygulamalarında Cihazlar İçin Kimyasal Hazırlama 2
3 Örnek Alma Methodları ve Depolama Tekniklerinin Uygulaması
4 Isıl İşlemli Ayırma Tekniklerinin Deneysel Uygulaması
5 HPLC Cihazının Tanıtılması ve Kolon Seçimi
6 İleri Analizler Laboratuvarı Ziyareti
7 TÜBİTAK MAM Gıda Laboratuvarları Ziyareti
8 Ara Sınav
9 Ara Sınav
10 GC de Kolon Seçimi ve Gazların Akış Etkilerinin Gözlemlenmesi
11 GC Sisteminde Yağ Asitlerinin Belirlenmesi
12 Kromotagramların Bilgisayar Ortamında Değerlendirilmesi 1
13 Kromotagramların Bilgisayar Ortamında Değerlendirilmesi 2
14 Kromotagramların Bilgisayar Ortamında Değerlendirilmesi 3

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024