1 |
Mikroorganizmaların çeşitliliği hakkında genel bilgi ve epidemiyoloji |
2 |
Bakterilerin izolasyonları/ fenotipik ve genotipik identifikasyon metodları |
3 |
Spor oluşturan bakteriler: Bacillus ve Clostridium cinsi |
4 |
Kok şeklindeki bakteriler:Staphylococ ve Streptococlar |
5 |
Enterobacteriaceae genel özellikleri- örnekler (E.coli) |
6 |
Ara sınav |
7 |
Ara sınav |
8 |
Enterobacteriaceae- örnekler (Salmonella, Shigella, Yersinia) |
9 |
Pseudomonas, Aeromonas, Plesiomonas |
10 |
Vibrio, Campylobacter |
11 |
Gram (-) küçük çomaklar |
12 |
Francisella, Pasteurella, Neisseria |
13 |
Mycoplasma , Mycobacteria, |
14 |
Legionella, Chlamidia, Rickettsia öğrenci ödevleri/sunumları, tartışma |