FOOD ANALYSIS

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Yaklaşık (proximate) tayinler için genel analiz yöntemleri
2 Proteinler ve proteince zengin besin maddeleri ve analizleri
3 Proteinler ve proteince zengin besin maddeleri ve analizleri (Devamı)
4 Proteinler ve proteince zengin besin maddeleri ve analizleri (Devamı)
5 Lipitler ve analizleri
6 Lipitler ve analizleri (Devamı)
7 Lipitler ve analizleri (Devamı)
8 Karbohidratlar ve analizleri
9 Sebze ve meyveler
10 Alkollü ve alkolsüz içkiler ile bunların kontrolü için yapılan analizler
11 Su analizleri
12 Besinlerin konservasyonunda kullanılan yöntemler
13 Besinlere katılan konservan ve yardımcı maddeler
14 Besinlerdeki sağlığa zararlı maddeler
Hafta Uygulama Konu Başlıkları
1 Meyve sularında asitlik, indirgen şeker miktar tayini
2 Meyve sularında asitlik, indirgen şeker miktar tayini (Devamı)
3 Yağ örneklerinde iyot indeksi ve saflık tayini
4 Yağ örneklerinde iyot indeksi ve saflık tayini (Devamı)
5 Suda nitrat, nitrit, amonyak, hidrojen sülfür, serbest klorür tanınma analizleri
6 Su örneklerinin alkaliliği ve sertlik derecesi tayini
7 Su örneklerinin alkaliliği ve sertlik derecesi tayini (Devamı)
8 Süt örneklerinde asitlik derecesi tayini
9 Süt örneklerinde saflık tayini, hipoklorit ve kloramin teşhisi
10 Peynirde tuz miktar tayini
11 Tahıl analizleri; ekmekte nem tayini, unda glüten tayini
12 Tahıl analizleri; ekmekte nem tayini, unda glüten tayini (Devamı)
13 Şarap analizleri; alkol miktar tayini, toplam asitlik tayini ve sülfit miktar tayini
14 Şarap analizleri; alkol miktar tayini, toplam asitlik tayini ve sülfit miktar tayini (Devamı)

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024