KORREPETİSYON VIII

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
2 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
3 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
4 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
5 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
6 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
7 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
8 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
9 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
10 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
11 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
12 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
13 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
14 Öğrencinin seslendireceği eserlerin; konu, form, ritim, entonasyon, dinamik, diksiyon, nefes yerleri ve yorumlanma biçimlerinin anlatılması.
Hafta Uygulama Konu Başlıkları
1 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.
2 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.
3 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.
4 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.
5 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.
6 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.
7 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.
8 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.
9 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.
10 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.
11 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.
12 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.
13 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.
14 Teorik bilgiler ışığında eserlerin piyano eşliğinde seslendirilmesi.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024