ESKİÇAĞ VE GENÇ ANTİK DEVİRDE İSTANBUL VE MARMARA BÖLGESİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Geç Antik Devir ve Eskiçağ'da İstanbul ve Marmara
2 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
3 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
4 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
5 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
6 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
7 Ara Sınav, Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
8 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
9 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
10 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
11 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
12 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
13 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
14 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024