TARİH MEZUNİYET SEMİNERİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 M. Ö. 12. – M. S. 6. yy. Ege, Akdeniz ve Anadolu Dünyasına Genel bir bakış .
2 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
3 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
4 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
5 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
6 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
7 Vize, Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
8 Vize, Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
9 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
10 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
11 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
12 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
13 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.
14 Öğrenciler tarafından üstlenilen konuların tarihi dönemlere göre düzenlenmiş bir sıra içinde sözlü ve yazılı sunumları.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024