Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Hayvansal ürünlerde halk sağlığını tehdit eden doğal ve sentetik kimyasallar |
2 | Veteriner ilaçlarının gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi (bilimsel verilerden yasal düzenlemelere) |
3 | Hayvansal gıdalarda bulunmasına izin verilmeyen maddeler ve bunların nedenleri |
4 | Hayvanlarda verim arttırıcı olarak antibiyotik kullanımının yarattığı sorunlar ve ülkeler arası uygulama farklılıkları |
5 | Hayvanlarda verim arttırıcı olarak hormon kullanımının yarattığı sorunlar ve ülkeler arası uygulama farklılıkları |
6 | Hayvansal ürünlerde mikotoksinler |
7 | Mikotoksinler ve gıda güvenliği |
8 | Gıda güvenliği ve pestisitler |
9 | Gıda güvenliği ve dioksinler |
10 | Hayvansal ürünlerde metal kirliliği |
11 | Bitkisel kaynaklı katkı maddelerinin hayvan beslenmesinde kullanımı |
12 | Ambalaj malzemeleri ile gıdalara taşınan kimyasallar |
13 | Hayvansal ürünlerin işlenmesi ve pişirilmesi sırasında oluşabilen zararlı maddeler |
14 | Seminer sunumları |