GIDA GÜVENLİĞİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Gıda hijyeninin temel prensipleri
2 Gıda kontaminasyonları ve kontaminasyon kaynakları
3 Gıda bozulmaları
4 Gıdalardaki fiziksel tehlikeler ve korunma
5 Gıdalardaki biyolojik tehlikeler ve korunma I
6 Gıdalardaki biyolojik tehlikeler ve korunma II
7 Gıdalardaki kimyasal tehlikeler (doğal) ve korunma
8 Gıdalardaki kimyasal tehlikeler (sonradan bulaşanlar) ve korunma
9 Gıda muhafaza yöntemleri
10 İşletme hijyeni
11 Hijyenik gıda üretimi
12 Gıda işletmelerinde sanitasyon
13 Güvenli gıda üretiminde yeni yaklaşımlar
14 Gıda güvenliği ile ilgili ulusal ve uluslararası kurallar
Hafta Uygulama Konu Başlıkları
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 -
10 -
11 -
12 -
13 -
14 -

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024