1 |
Gıda hijyeninin temel prensipleri |
2 |
Gıda kontaminasyonları ve kontaminasyon kaynakları |
3 |
Gıda bozulmaları |
4 |
Gıdalardaki fiziksel tehlikeler ve korunma |
5 |
Gıdalardaki biyolojik tehlikeler ve korunma I |
6 |
Gıdalardaki biyolojik tehlikeler ve korunma II |
7 |
Gıdalardaki kimyasal tehlikeler (doğal) ve korunma |
8 |
Gıdalardaki kimyasal tehlikeler (sonradan bulaşanlar) ve korunma |
9 |
Gıda muhafaza yöntemleri |
10 |
İşletme hijyeni |
11 |
Hijyenik gıda üretimi |
12 |
Gıda işletmelerinde sanitasyon |
13 |
Güvenli gıda üretiminde yeni yaklaşımlar |
14 |
Gıda güvenliği ile ilgili ulusal ve uluslararası kurallar |