BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Bitkisel yağ teknolojisi, yağlık bitkiler
2 Gıda sektörü açısından yağlar
3 Yağ Ekstraksiyonu
4 Nötralizasyon
5 Asitlik Giderme (Nötralizasyon)-Ağartma
6 Ağartma-Koku Giderme (Deoderizasyon)
7 Vinterizasyon
8 Margarin Üretiminde Kullanılan Hammaddeler-Kompozisyon
9 Emülsiyonlaştırma
10 Soğutma ve İşleme-Dinlendirme ve Paketleme
11 Zeytin Ön İşlemleri
12 Faz Ayırma
13 Tortu ve Karasuyun Ayrılması
14 Zeytinyağı Süzme (Filtreleme)
Hafta Uygulama Konu Başlıkları
1 Yağlı Tohumlara Uygulanan Ön İşlemler
2 Yağ Ekstraksiyonu
3 Yağ Ekstraksiyonu
4 Müsilaj-Asitlik Giderme (Nötralizasyon
5 Asitlik Giderme (Nötralizasyon)-Ağartma
6 Ağartma-Koku Giderme (Deoderizasyon)
7 Vinterizasyon
8 Margarin Üretiminde Kullanılan Hammaddeler-Kompozisyon
9 Emülsiyonlaştırma
10 Soğutma ve İşleme-Dinlendirme ve Paketleme
11 Zeytin Ön İşlemleri
12 Faz Ayırma
13 Tortu ve Karasuyun Ayrılması
14 Zeytinyağı Süzme (Filtreleme)

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024