Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Bitkisel yağ teknolojisi, yağlık bitkiler |
2 | Gıda sektörü açısından yağlar |
3 | Yağ Ekstraksiyonu |
4 | Nötralizasyon |
5 | Asitlik Giderme (Nötralizasyon)-Ağartma |
6 | Ağartma-Koku Giderme (Deoderizasyon) |
7 | Vinterizasyon |
8 | Margarin Üretiminde Kullanılan Hammaddeler-Kompozisyon |
9 | Emülsiyonlaştırma |
10 | Soğutma ve İşleme-Dinlendirme ve Paketleme |
11 | Zeytin Ön İşlemleri |
12 | Faz Ayırma |
13 | Tortu ve Karasuyun Ayrılması |
14 | Zeytinyağı Süzme (Filtreleme) |
Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Yağlı Tohumlara Uygulanan Ön İşlemler |
2 | Yağ Ekstraksiyonu |
3 | Yağ Ekstraksiyonu |
4 | Müsilaj-Asitlik Giderme (Nötralizasyon |
5 | Asitlik Giderme (Nötralizasyon)-Ağartma |
6 | Ağartma-Koku Giderme (Deoderizasyon) |
7 | Vinterizasyon |
8 | Margarin Üretiminde Kullanılan Hammaddeler-Kompozisyon |
9 | Emülsiyonlaştırma |
10 | Soğutma ve İşleme-Dinlendirme ve Paketleme |
11 | Zeytin Ön İşlemleri |
12 | Faz Ayırma |
13 | Tortu ve Karasuyun Ayrılması |
14 | Zeytinyağı Süzme (Filtreleme) |