Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Meyve ve Sebzelerin Yıkanması -Ayıklama ve Sınıflandırılması |
2 | Ayıkama ve Sınıflandırma- Sap ve baş/ Uç Alma İşlemi -Çekirdek Çıkarma |
3 | Kabuk Soyma-Doğrama |
4 | Konserve Üretimi için Ön İşlemler-Dolgu Sıvısı Hazırlama |
5 | Konserve Dolumu ve Kapatma-Pastörizasyon |
6 | Salça Üretimi için Ön İşlemler-Pulp Eldesi |
7 | Pulp Eldesi-Salçanın Konsantrasyonu |
8 | Salçanın Dolumu ve Kapatma-Isıl İşlem |
9 | Reçel Üretimi için Ön İşlemler-Pişirme İşlemi |
10 | Reçel Pişirme İşlemi-Soğutma ve Dolum |
11 | Dondurulmuş Meyve-Sebze Üretimi için Ön İşlemler |
12 | Meyve ve Sebzelerin Dondurulması |
13 | Kurutulmuş Meyve-Sebze Üretimi İçin Hammadde Hazırlık İşlemleri |
14 | Meyve-sebze kurutma |
Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Meyve ve Sebzelerin Yıkanması -Ayıklama ve Sınıflandırılması |
2 | Ayıkama ve Sınıflandırma- Sap ve baş/ Uç Alma İşlemi -Çekirdek Çıkarma |
3 | Kabuk Soyma-Doğrama |
4 | Konserve Üretimi için Ön İşlemler-Dolgu Sıvısı Hazırlama |
5 | Konserve Dolumu ve Kapatma-Pastörizasyon |
6 | Salça Üretimi için Ön İşlemler-Pulp Eldesi |
7 | Pulp Eldesi-Saçanın Konsantrasyonu |
8 | Salçanın Dolumu ve Kapatma-Isıl İşlem |
9 | Reçel Üretimi için Ön İşlemler-Pişirme İşlemi |
10 | Reçel Pişirme İşlemi-Soğutma ve Dolum |
11 | Dondurulmuş Meyve-Sebze Üretimi için Ön İşlemler |
12 | Meyve ve Sebzelerin Dondurulması |
13 | Kurutulmuş Meyve-Sebze Üretimi İçin Hammadde Hazırlık İşlemleri |
14 | Meyve-sebze kurutma |