KALİTE GÜVENCESİ VE STANDARTLARI

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Kalite Kavramı
2 Standart ve Standardizasyon
3 Standardın üretim ve hizmet sektöründe önemi
4 Yönetim kalitesi ve standartları
5 Kalite Kavramı ve Gıdaların Kalite Özellikleri
6 Gıda mevzuatı ve Gıdaların Denetim Mekanizması, Haccp ve Iso 22000 genel prensipleri
7 vize
8 vize
9 Bazı gıdaların üretiminde Haccp uygulamaları
10 Bazı gıdaların üretiminde Haccp uygulamaları
11 Iso 9000 kalite yönetim sistemi
12 Iso 9000 kalite yönetim sistemi
13 Kalite Kontrol Diyagramları ve Kalite Kontrol Formları
14 Kalite Kontrol Diyagramları ve Kalite Kontrol Formları

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024