Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Kalite Kavramı |
2 | Standart ve Standardizasyon |
3 | Standardın üretim ve hizmet sektöründe önemi |
4 | Yönetim kalitesi ve standartları |
5 | Kalite Kavramı ve Gıdaların Kalite Özellikleri |
6 | Gıda mevzuatı ve Gıdaların Denetim Mekanizması, Haccp ve Iso 22000 genel prensipleri |
7 | vize |
8 | vize |
9 | Bazı gıdaların üretiminde Haccp uygulamaları |
10 | Bazı gıdaların üretiminde Haccp uygulamaları |
11 | Iso 9000 kalite yönetim sistemi |
12 | Iso 9000 kalite yönetim sistemi |
13 | Kalite Kontrol Diyagramları ve Kalite Kontrol Formları |
14 | Kalite Kontrol Diyagramları ve Kalite Kontrol Formları |