HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Tarihçe
2 Endüstriyel yemek üretiminin dünyadaki gelişimi
3 Endüstriyel yemek üretiminin Türkiye deki gelişimi
4 Endüstriyel yemek işletmelrinin sınıflandırılması
5 Hazır yemek işletmelerine yönelim sağlayan nedenler
6 Endüstriyel yemek işletmelerinde planlama
7 Endüstriyel yemek işletmelerinde planlama
8 Endüstriyel yemek işletmelerinde maliyet kontrolü
9 Endüstriyel yemek işletmelerinde maliyet kontrolü
10 Endüstriyel yemek işletmelerinde satınalma
11 Endüstriyel yemek işletmelerinde depolama
12 Endüstriyel yemek işletmelerinde pazarlama
13 Yemek grupları ve menü planlama
14 Endüstriyel yemek işletmelerinde mutfak tipleri ve organizasyonu
Hafta Uygulama Konu Başlıkları
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 -
10 -
11 -
12 -
13 -
14 -

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024