1 |
Tarihçe |
2 |
Endüstriyel yemek üretiminin dünyadaki gelişimi |
3 |
Endüstriyel yemek üretiminin Türkiye deki gelişimi |
4 |
Endüstriyel yemek işletmelrinin sınıflandırılması |
5 |
Hazır yemek işletmelerine yönelim sağlayan nedenler |
6 |
Endüstriyel yemek işletmelerinde planlama |
7 |
Endüstriyel yemek işletmelerinde planlama |
8 |
Endüstriyel yemek işletmelerinde maliyet kontrolü |
9 |
Endüstriyel yemek işletmelerinde maliyet kontrolü |
10 |
Endüstriyel yemek işletmelerinde satınalma |
11 |
Endüstriyel yemek işletmelerinde depolama |
12 |
Endüstriyel yemek işletmelerinde pazarlama |
13 |
Yemek grupları ve menü planlama |
14 |
Endüstriyel yemek işletmelerinde mutfak tipleri ve organizasyonu |