Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Gıdalarda bulunan su, önemi ve fonksiyonlarını kavramak |
2 | Gıdalarda bulunan su, önemi ve fonksiyonlarını kavramak + Gıdalarda bulunan karbonhidratları, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
3 | Gıdalarda bulunan karbonhidratları, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
4 | Gıdalarda bulunan karbonhidratları, önemini ve fonksiyonlarını kavramak+Gıdalarda bulunan proteinleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
5 | Gıdalarda bulunan proteinleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
6 | Gıdalarda bulunan lipidleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
7 | Gıdalarda bulunan lipidleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak+Gıdalarda bulunan enzimleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
8 | Gıdalarda bulunan enzimleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
9 | Gıdalarda bulunan mineral maddeleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak+Gıdalarda bulunan vitaminleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
10 | Gıdalarda bulunan vitaminleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
11 | Gıdalarda bulunan fenolik maddeleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
12 | Gıdalarda bulunan doğal lezzet maddelerini, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
13 | Gıdalarda bulunan doğal lezzet maddelerini, önemini ve fonksiyonlarını kavramak+Gıdalarda rastlanan toksik ve kontaminant maddeleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
14 | Gıdalarda rastlanan toksik ve kontaminant maddeleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Gıdalarda bulunan su, önemi ve fonksiyonlarını kavramak |
2 | Gıdalarda bulunan su, önemi ve fonksiyonlarını kavramak + Gıdalarda bulunan karbonhidratları, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
3 | Gıdalarda bulunan karbonhidratları, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
4 | Gıdalarda bulunan karbonhidratları, önemini ve fonksiyonlarını kavramak+Gıdalarda bulunan proteinleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
5 | Gıdalarda bulunan proteinleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
6 | Gıdalarda bulunan lipidleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
7 | Gıdalarda bulunan lipidleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak+Gıdalarda bulunan enzimleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
8 | Gıdalarda bulunan enzimleri, önemini ve fonksiyonlarını |
9 | Gıdalarda bulunan mineral maddeleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak+Gıdalarda bulunan vitaminleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
10 | Gıdalarda bulunan vitaminleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
11 | Gıdalarda bulunan fenolik maddeleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
12 | Gıdalarda bulunan doğal lezzet maddelerini, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
13 | Gıdalarda bulunan doğal lezzet maddelerini, önemini ve fonksiyonlarını kavramak+Gıdalarda rastlanan toksik ve kontaminant maddeleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |
14 | Gıdalarda rastlanan toksik ve kontaminant maddeleri, önemini ve fonksiyonlarını kavramak |