1 |
Mikroskobun tanıtılması ve kullanımına yönelik pratik bilgilerin verilmesi |
2 |
Soğan zarında hücrenin yapısı ve çekirdeğinin mikroskopta incelenmesi |
3 |
Elodea bitkisi yapraklarında kloroplastlar ve hareketinin mikroskopta incelenmesi |
4 |
Ladin tohum kanadı ve soğan kabuğu hücrelerinde kristalleri ile Ladin tohum kanadında basit geçitlerin mikroskopta incelenmesi |
5 |
Patates ve fasulyede levkoplastlarda biriktilen nişasta tiplerinin mikroskobik incelemesi |
6 |
Pyracantha coccinea (Ateş dikeni) meyvesinde kromoplastların mikroskobik incelemesi |
7 |
Laurocerasus officinalis (Karayemiş) yaprağının yüzeysel alt ve üst kesitleri ile enine kesitinde hücre ve dokuların mikroskopta incelenmesi |
8 |
Gymnospermae odununu hücre ve dokularının mikroskobik olarak incelenmesi |
9 |
Gymnospermae odununu hücre ve dokularının mikroskobik olarak incelenmesi |
10 |
Angiospermae odununu hücre ve dokularının mikroskobik olarak incelenmesi |
11 |
Angiospermae odununu hücre ve dokularının mikroskobik olarak incelenmesi |
12 |
Sürgün, Tomurcuk ve Yaprak tip ve özelliklerinin tanıtılması (Fakülte bahçesi) |
13 |
Çiçek tiplerinin ve yapısının tanıtılması (Bilgisayar destekli sunum) |
14 |
Meyve tipleri ve özelliklerinin tanıtılması (Dendroloji Uygulama Salonu) |