Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Tavukların sindirim fizyolojisi, |
2 | Broylerlerin yem tüketimi, besin madde ihtiyaçları ile ilgili genel bilgiler. |
3 | Yumurta tavuklarının yem tüketimi, besin madde ihtiyaçları ile ilgili genel bilgiler. |
4 | Damızlıkların yem tüketimi, besin madde ihtiyaçları ile ilgili genel bilgiler. |
5 | Broyler beslenmesinde kullanılan yem maddeleri. |
6 | Broyler rasyonlarının hazırlanması. |
7 | Yumurta tavuğu beslenmesinde kullanılan yem maddeleri. |
8 | Yumurta tavuğu rasyonlarının hazırlanması. |
9 | Damızlıkların beslenmesinde kullanılan yem maddeleri, bunlara uygun rasyonlarının hazırlanması. |
10 | Enerji ve besin madde ihtiyaçlarına göre etçi tavukların beslenme ilkeleri. |
11 | Enerji ve besin madde ihtiyaçlarına göre yumurta tavuklarının beslenme ilkeleri. |
12 | Enerji ve besin madde ihtiyaçlarına göre damızlıkların beslenme ilkeleri. |
13 | Broyler, yumurta tavuğu ve damızlıkların beslenme ilkeleri. |
14 | Broyler, yumurta tavuğu ve damızlıkların beslenme hastalıkları. |