1 |
Ağırlama işletmelerinde toplam kalite yönetimi |
2 |
Yiyecek içecek işletmelerinde toplam kalite yönetimi |
3 |
Hizmet ve hizmet sektörüne genel bir bakış |
4 |
Örgüt kültürü, örgütlerde bireyler ve motivasyon |
5 |
Kalite, kalite kültürü |
6 |
Sürekli gelişim |
7 |
Uluslararası kalite yönetim sistemleri |
8 |
TS EN ISO 9001:2008kalite yönetim sistemi |
9 |
TS EN ISO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemleri- gıda zincirindeki tüm kuruluşlar için şartlar |
10 |
TS EN ISO 14001:2004 çevre yönetim sistemleri- şartlar ve kullanım kılavuzu |
11 |
TS 18001:2008 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri-şartlar |
12 |
Ağırlama hizmetlerinde kalite yönetim sistemleri |
13 |
Kalite el kitabı uygulamaları |
14 |
Dokümantasyon ve iç tetkik uygulamaları |