YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Ağırlama ve yiyecek içecek endüstrisi
2 Yiyecek içecek işletmelerinin sınıflandırılması ve yapısı
3 Departmanlar ve organizasyon biçimi
4 Servis araçları ve devamlılığı
5 Ekipman prosedürleri
6 Servis departmanının sanitasyonu
7 Hijyen
8 Menü ve servis çeşitleri
9 Pişirme yöntemleri
10 Beslenme değerleri
11 Bar operasyonları ve içecek servisi
12 Banket organizasyonları
13 Temel mutfak bilgisi
14 Halkla ilişkiler ve konukların karşılanması
Hafta Uygulama Konu Başlıkları
1 YOK
2 YOK
3 YOK
4 YOK
5 YOK
6 YOK
7 YOK
8 YOK
9 YOK
10 YOK
11 YOK
12 YOK
13 YOK
14 YOK

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024