Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Dünya ve Türkiye orman kaynakları ve odun dışı orman ürünleri ilişkisi |
2 | Dünya ve Türkiye odun dışı orman ürünlerinin tanıtımı, Ülkemizde odun dışı orman ürünlerinin toplanmasına yönelik yasal durum |
3 | Türkiye'nin Odun Dışı Orman Ürünleri Potansiyeli-Genel Durum, Türkiye'de Odun Dışı Orman Ürünleri Üretiminde karşılaşılan darboğazlar |
4 | Yaprak üretim teknolojisi |
5 | Defne yaprağı üretim teknikleri, Kekik, Biberiye, Adaçayı üretim teknikleri, Sumak üretim teknikleri |
6 | Kabuk hakkında bilgi, faydalanma ve kabuk endüstrisi |
7 | Ağaç kabuğu değerlendirme teknikleri |
8 | Odun dışı orman ürünlerinden tanen üretimi ve teknolojisi, Meşe palamut kadehi ve tırnağı üretim teknikleri, Meşe mazısı üretim teknikleri |
9 | Meyve- tohum üretim teknolojisi, Çam fıstığı üretim teknikleri, Kestane, Keçiboynuzu, Mahlep üreti teknikleri, Cehri üretim teknikleri |
10 | Çiçek üretim teknolojisi, Ihlamur çiçeği üretim teknikleri |
11 | Reçine endüstrisi, reçine üretim teknikleri |
12 | Defne yağı, Sığla yağı üretim teknikleri |
13 | Odun dışı orman ürünlerinden doğal mantarların hasatı ve işlenmesi |
14 | Diğer odun dışı orman ürünleri endüstrisi ve üretim teknikleri |