Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Dersin Teorik Konu Başlıkları |
2 | Giriş-Balıkların genel morfolojik özellikleri |
3 | Balıkların duyu organları, kas sistemleri, deri ve pullar |
4 | Balıkların yaşam evreleri, beslenme davranışları ve göç |
5 | Tatlı su ekolojisi |
6 | Tatlı su balıkları sistematiği |
7 | Örneklerin toplanması |
8 | Örneklerin tespiti |
9 | Akarsu ve göllerde üretkenlik hesaplaması |
10 | Akuatik ortamların bozulmasına neden olan etkenler |
11 | Balık üretim kavramları ve balık hastalıkları |
12 | Serin su balıkları (öncelikle alabalık) üretimi |
13 | Ilık su balıkları (öncelikle sazan) üretimi |
14 | İç su alanı balıklandırma teknikleri |