ORMANİÇİ SU ÜRÜNLERİ

İzlence Konu Başlık

Hafta Teori Konu Başlıkları
1 Dersin Teorik Konu Başlıkları
2 Giriş-Balıkların genel morfolojik özellikleri
3 Balıkların duyu organları, kas sistemleri, deri ve pullar
4 Balıkların yaşam evreleri, beslenme davranışları ve göç
5 Tatlı su ekolojisi
6 Tatlı su balıkları sistematiği
7 Örneklerin toplanması
8 Örneklerin tespiti
9 Akarsu ve göllerde üretkenlik hesaplaması
10 Akuatik ortamların bozulmasına neden olan etkenler
11 Balık üretim kavramları ve balık hastalıkları
12 Serin su balıkları (öncelikle alabalık) üretimi
13 Ilık su balıkları (öncelikle sazan) üretimi
14 İç su alanı balıklandırma teknikleri

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2024