1 |
Deniz Canlı Kaynakların Yönetimine Giriş |
2 |
Deniz Canlı Kaynakları ve denizlerdeki dağılımı |
3 |
Canlı Kaynakları Yönetme Metodları |
4 |
Canlı Kaynaklar ve Koruma Prensipleri |
5 |
Ortak Stoklar ve AB balıkçılık uygulamaları |
6 |
Ortak Stok Yönetimi 1 |
7 |
Ortak Stok Yönetimi 2 |
8 |
Total Avlanabilir Ürün |
9 |
Sorumlu Balıkçılık İlkeleri |
10 |
Akdeniz'de Balıkçılık Yönetimi ve Uluslararası kurumlar |
11 |
Marmara Denizi'nde Balıkçılık Yönetimi |
12 |
Ege Denizi'nde Balıkçılık Yönetimi |
13 |
Karadeniz'de Balıkçılık Yönetimi |
14 |
Uluslararası kurumlar |