| Hafta | Teori Konu Başlıkları |
|---|---|
| 1 | gıda güvenliği sistemleri |
| 2 | işletme hijyeni-I |
| 3 | işletme hijyeni-II |
| 4 | haşere kontrolü ve ekipman hijyeni |
| 5 | personel hijyeni-I |
| 6 | personel hijyeni-II |
| 7 | temizlik ve dezenfeksiyon, su hijyeni |
| 8 | taşıma, depolama, izleme ve geri çağırma |
| 9 | arasınav |
| 10 | arasınav |
| 11 | uygulama |
| 12 | uygulama |
| 13 | HACCP sistemi |
| 14 | HACCP sistemi uygulamaları ve yasal zorunluluklar |
| Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
|---|---|
| 11 | işletme gezisi-I |
| 12 | işletme gezisi-II |