1 |
Soğutmanın önemi, prensipleri ve soğuk zincir |
2 |
Soğutulmuş su ürünlerinin raf ömrü |
3 |
Soğutulmuş su ürünlerinde kalite kontrol |
4 |
Soğutulmuş su ürünlerinde duyusal kalite parametreleri |
5 |
Soğutulmuş su ürünlerinde fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik kalite parametreleri |
6 |
Uygulama |
7 |
Soğuk zincirin kontrolü, takibi ve soğuk depo dizaynı ve ekipmanları |
8 |
Uygulama |
9 |
Arasınav |
10 |
Arasınav |
11 |
Su ürünleri satış yerlerindeki soğutma sistemleri |
12 |
Soğutulmuş su ürünlerinin paketlenmesi |
13 |
Soğutulmuş su ürünlerinin nakliyesi |
14 |
Genel değerlendirme |