Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Su Ürünleri Alternatif Ürün Sanayii |
2 | Balık vitamini, balık ve balık karaciğer yağları |
3 | Balık unu, balık protein konsantresi |
4 | Uygulama |
5 | Balık silajı |
6 | Fermente su ürünleri |
7 | Uygulama |
8 | Deri, tutkal,insülin, iyot, mannit |
9 | Arasınav |
10 | Arasınav |
11 | Surimi teknolojisi I |
12 | Surimi teknolojisi II |
13 | Kabukluların değerlendirilmesi |
14 | Kitin kitozan eldesi |
Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | - |
2 | - |
3 | - |
4 | Uygulama |
5 | - |
6 | - |
7 | UIgulama |
8 | - |
9 | - |
10 | - |
11 | - |
12 | - |
13 | - |
14 | - |