Hafta | Teori Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Uluslar arası Kullanılan Temel Birimler |
2 | Eczacılıkta Kullanılan Klinik Ölçüm Birimleri ve Çevirmeler |
3 | Matematiksel İfade, Hassasiyet, Rakamsal Yuvarlama ve Hata Terimleri |
4 | Eczacılıkta Kullanılan Kısaltmalar, Reçete Uygulamaları ve Matematiksel Anlamı |
5 | Yüzde Oran, Stok, Seyreltme ve Derişim Hesaplamaları |
6 | Ağırlık/Ağırlık, Ağırlık/Hacim, Hacim/Hacim Hesaplamaları |
7 | Eczacılıkta Mol,Milimol,Eşdeğer, Milieşdeğer Anlamları ve Klinik Kullanımı |
8 | Osmollerite ve Osmollerite Hesaplamaları ve Klinik Kullanımı |
9 | Paranteral Beslenme Çözeltisi Hesaplamaları |
10 | Kinetik Hesaplamalar ve Eczacılık Uygulamaları |
11 | Eczacılıkta Grafik Çizimi |
12 | Lineer / Lineer Grafik Uygulamaları |
13 | Lineer / Logaritmik, Logaritmik/ Lineer Grafik Uygulamaları |
14 | Üç Fazlı Grafik Çizimleri ve Eczacılıkta Uygulamaları |
Hafta | Uygulama Konu Başlıkları |
---|---|
1 | Uluslar arası Kullanılan Temel Birimler |
2 | Eczacılıkta Kullanılan Klinik Ölçüm Birimleri ve Çevirmeler |
3 | Matematiksel İfade, Hassasiyet ,Rakamsal Yuvarlama ve Hata Terimleri |
4 | Eczacılıkta Kullanılan Kısaltmalar, Reçete Uygulamaları ve Matematiksel Anlamı |
5 | Yüzde Oran, Stok, Seyreltme ve Derişim Hesaplamaları |
6 | Ağırlık/Ağırlık, Ağırlık/Hacim, Hacim/Hacim Hesaplamaları |
7 | Eczacılıkta Mol,Milimol,Eşdeğer, Milieşdeğer Anlamları ve Klinik Kullanımı |
8 | Osmollerite ve Osmalorite Hesaplamaları ve Klinik Kullanımı |
9 | Paranteral Beslenme Çözeltisi Hesaplamaları |
10 | Kinetik Hesaplamalar ve Eczacılık Uygulamaları |
11 | Eczacılıkta Grafik Çizimi |
12 | Lineer / Lineer Grafik Uygulamaları |
13 | Lineer / Logaritmik, Logaritmik/ Lineer Grafik Uygulamaları |
14 | Üç Fazlı Grafik Çizimleri ve eczacılıkta Uygulamaları |